Facial Diamonds Peeling-A Sparkle in Your Step!

Geplaatst op 30-01-2023

Categorie: Mens en gezondheid

Voel je je een beetje lusteloos? Misschien heeft je huid wat extra sprankeling nodig. Als dat het geval is, dan heeft Blue Diamonds in Den Haag precies wat je nodig hebt - hun Facial Diamonds Peeling Treatment. Deze verhelderende behandeling geeft je huid zeker een nieuw leven en vermindert vermoeidheid, hyperpigmentatie, acne en melasma. Je stapt naar buiten met een gezonde gloed. Laten we eens nader bekijken wat deze peelingbehandeling voor je kan doen! 

Wat is de Facial Diamonds Peeling Treatment? 

De Facial Diamonds Peeling Treatment begint met een oppervlaktereiniging om je te ontdoen van vuil dat je poriën verstopt. Daarna brengen we de Dr. Tadlea verhelderend fruitzuur aan dat helpt om pigmentatie op je huid te verminderen en het uiterlijk te egaliseren. Na de peeling brengen we een dag-/nachtverzorging aan, zodat je huid zichzelf kan blijven genezen en de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft nadat de behandeling is voltooid. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat raden we aan deze behandeling te volgen in een kuur van maximaal 8 behandelingen over meerdere weken of maanden, afhankelijk van wat voor jou en je huidtype het beste werkt. Zo zorg je ervoor dat alle pigmentvlekken worden aangepakt en dat je huid er langer gezond en stralend uit blijft zien. 

Ben je klaar om je huidverzorging en je leven wat meer glans te geven? Waarom boek je dan niet vandaag nog een afspraak bij de Blue Diamonds Health & Beauty Club aan het Noordeinde in Den Haag voor hun Facial Diamonds Peeling Treatment? Met oppervlakte reiniging, verhelderende fruitzuur peeling van Dr. Tadlea, dag/nacht verzorging, zul je in staat zijn om de balans in je leven terug te brengen terwijl ook vermoeidheid, hyperpigmentatie, acne en melasma verminderen waardoor je een nog mooiere teint krijgt dan ooit tevoren! Waar wacht je nog op?

Plan nu een afspraak in!